Mainos
Mainos

Venäläislehden päätoimittaja hakattiin sairaalakuntoon

Moskovalaisen aluelehden Himkinskaja Pravdan päätoimittaja Mihail Baketov on pahoinpidelty sairaalakuntoon. Baketovin kimppuun hyökättiin hänen kotiovensa edessä Moskovan pohjoisessa lähiössä Himkissä.

Toinen Venäjä -järjestön mukaan Baketov on yhä hengenvaarassa saatuaan muun muassa vakavia päävammoja ja luunmurtumia. Järjestön mukaan Baketovia on ennenkin uhkailtu. Vuonna 2007 joku räjäytti hänen autonsa.

Baketovin johtamassa lehdessä on julkaistu paljon alueen kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyviä kriittisiä artikkeleita. Baketov on mm. vaatinut Himkin metsäalueiden säästämistä rakentamiselta.

Himkin alue tunnetaan erityisesti jättimarketeistaan. Alueella sijaitsee muun muassa Himki Business Park, jossa on yksi maailman suurimmista Ikea-myymälöistä sekä sen ympärille rakennettu Venäjän suurin ostoskeskus Mega.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme