Mainos
Mainos

Venäläismedia: Sairaalapalossa kuoli 36

Venäjällä ainakin 36 ihmistä on kuollut psykiatrisen sairaalan tulipalossa. Palo syttyi yöllä Ramenskissa noin 40 kilometriä Moskovasta pohjoiseen.

Viranomaisten mukaan sairaalassa oli palon syttymishetkellä 41 ihmistä. Vain kolmen ihmisen onnistui päästä palavasta rakennuksesta ulos. Kahden kerrotaan olevan yhä kateissa.

Venäläismedian mukaan osa potilaista kuoli ilmeisesti palokaasuihin nukkuessaan. Osa kuoli yrittäessään paeta rakennuksesta. Rakennuksen ikkunoissa oli kalterit ja potilaista monilla oli vahva lääkitys.

Potilaat olivat iältään 20-76-vuotiaita.

Sairaala tuhoutui palossa täysin. Lähin paloasema sijaitsee yli viidenkymmenen kilometrin päässä sairaalasta ja palokunnalla kesti yli tunti saapua onnettomuuspaikalle.

Viranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan siitä, laiminlyötiinkö laitoksessa paloturvamääräyksiä. Osa potilaiden omaisista on kertonut, että sairaalan olot olivat surkeat.

Palon epäillään saaneen alkunsa joko potilaan savukkeesta tai sähköviasta.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme