Mainos
Mainos

Venäläispoliitikkojen kopteri teki hätälaskun

Tärkeitä venäläisiä poliitikkoja ja virkamiehiä kuljettanut helikopteri on tehnyt hätälaskun sen jälkeen, kun palohälytin oli lauennut koneen ohjaamossa. Koneessa matkustivat mm. ensimmäinen varapääministeri Boris Nemtsov sekä presidentti Boris Jeltsinin tytär ja tämän poika. Kukaan ei loukkaantunut hätälaskussa. Seurue oli matkalla tapaamaan Jeltsiniä Valdaihin.

Jeltsin näyttäytyi julkisuudessa

Lomaileva Venäjän presidentti on ilmaantunut julkisuuteen. Presidentti Boris Jeltsin näkyi televisiokuvissa, jossa hän ajoi moottorikelkalla ja tapasi Venäjän ensimmäisen apulaispääministerin.

Jeltsin näytti kuvissa rentoutuneelta, mutta hän ei puhunut mitään. Venäläinen ORT-televisioasema kertoo, että Jeltsinä kuvattiin tänään. Presidentti Jeltsinin poissaolo julkisuudesta on jälleen kerran herättänyt kysymyksiä hänen terveydentilastaan. Hänen edustajansa on kuvaillut Jeltsinin terveyttä hyväksi.
(Reuters-STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme