Mainos
Mainos

Venezuelan Chavez syyttää jälleen Yhdysvaltoja

Venezuelan presidentti Hugo Chavez on jälleen syyttänyt Yhdysvaltoja maan asioihin sekaantumisesta. Chavezin mukaan hänellä on todisteita siitä, että Yhdysvallat tukee Venezuelan oppositiota.

- Meillä on riittävästi todisteita siitä, että herra Bush on jatkanut terroristiryhmien tukemista Venezuelassa, Chavez sanoi tavatessaan ulkomaisia diplomaatteja myöhään eilen.

Chavez on pitkään syyttänyt Yhdysvaltoja opposition tukemisesta. Venezuelan oppositio on jo kahdesti yrittänyt syöstä presidentin vallasta. Opposition edustajat ilmoittivat jatkavansa tänään suurmielenosoituksia, joissa vaaditaan kansanäänestyksen järjestämistä Chavezin erosta.

Maan keskusvaalilautakunta ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla hyväksyvänsä vain 1,8 miljoonaa opposition kansanäänestystä varten keräämästä yli 3 miljoonasta nimestä. Kansanäänestyksen järjestämiseen tarvitaan vähintään 2,4 miljoonaa nimeä.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme