Mainos
Mainos

Venezuelan panttivankidraama päättyi pidätyksiin

Panttivankidraama jatkui pankissa yli vuorokauden ajan. Vankien joukossa oli useita lapsia sekä raskaana oleva nainen.

Neljä aseistautunutta ryöstäjää on antautunut poliisille Venezuelassa. Miehet olivat paenneet ambulanssilla pankista kuuden panttivangin kanssa, mutta poliisi nappasi joukkion muutaman tunnin kuluttua Caracasin itäpuolella.

Ryöstäjät hyökkäsivät Altagracia de Oritucon kaupungissa sijaitsevaan pankkiin maanantaina ja ottivat vangeikseen yli 30 asiakasta ja pankin työntekijää.

Rikolliset vapauttivat neljä naista vähän myöhemmin, ja kaksi miestä onnistui pakenemaan. Panttivankien joukossa oli useita lapsia ja raskaana oleva nainen.

Panttivankidraama jatkui pankissa yli vuorokauden ajan, kunnes Guaricon osavaltion kuvernööri myöntyi ryöstäjien vaatimukseen saada lähteä pankista muutaman panttivangin kanssa.

Parikymppiset ryöstäjät olivat varustautuneet pistooleilla ja käsikranaateilla. Vielä ei ole selvillä, onnistuivatko miehet saamaan minkäänlaista saalista. Kukaan ei loukkaantunut epäonnisessa ryöstöyrityksessä.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme