Mainos
Mainos

Venezuelan turmakone löytyi - 46 ihmisen kohtalo epäselvä

Venezuelassa pelastusmiehistöt etsivät maahan syöksyneen matkustajakoneen hylkyä vaikeapääsyisessä vuoristossa maan luoteisosassa. Koneessa olleiden 46 matkustajan ja miehistön jäsenen pelätään kuolleen turmassa.

Pelastusjoukot ovat paikallistaneet koneen hylyn ilmasta, mutta sen luokse ei vielä päästy.

-Meillä ei ole vielä tietoa matkustajien ja miehistön kohtalosta, sanoo Antonio Rivero, Venezuelan siviilipuolustuslaitoksen johtaja.

Reittilennolle eilen illalla lähtenyt kaksimoottorinen kone oli matkalla Meridan vuoristokaupungista kohti maan pääkaupunkia Caracasia. Silminnäkijöiden mukaan kone putosi pian nousun jälkeen alueella, jossa lämpötila öisin laskee pakkasen puolelle.

Viranomaisten mukaan kone ei lähettänyt hätäkutsua ennen kuin se katosi tutkasta ja lennonjohto menetti siihen yhteyden.

Paikallisen televisiokanavan mukaan koneen lentoreittiä olisi muutettu huonon sään vuoksi.

Onnettomuus on jo toinen vakava lentoturma Venezuelassa tämän vuoden puolella. Tammikuussa 14 ihmistä kuoli lentokoneen syöksyttyä mereen.

(MTV3-STT-Reuters-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme