Mainos
Mainos

Verkko kiristyy: Saksassa seitsemän pidätystä - terroristien käyttämä auto löytyi Pariisista?

Pariisin terrori-iskujen tutkinta etenee. Saksassa on pidätetty seitsemän ihmistä. Ranskassa taas poliisi on löytänyt terroristien tukikohtinaan käyttämiä huoneistoja ja kolmannen auton.

Pariisin poliisi kertoo löytäneensä Belgiaan rekisteröidyn auton, jonka se uskoo liittyvän Pariisin iskuihin. Auto löytyi Pariisin 18. kaupunginosasta. Auto on väriltään musta ja merkiltään Renault Clio. Poliisi on eristänyt auton löytymispaikan.

Ranskassa on viime yönä tehty kaikkiaan 128 ratsiaan tutkintaan liittyen.

– Poliisin tutkinta edistyy nopeasti, kommentoi sisäministeri Bernard  Cazeneuvo. Hän ei kuitenkaan tarkentanut lausuntoaan.

Pidätyksiä Saksassa

Saksan poliisi on pidättänyt kaikkiaan seitsemän ihmistä. Pidätykset tehtiin Alsdorfissa lähellä Aachenia. Aiemmin kerrottiin, että pidätyksiä olisi tehty myös Aachenissa.

Poliisi teki kolme pidätys, joissa otettiin kiinni yhteensä seitsemän ihmistä.  Ensiksi Alsdorfissa pidätettiin työvoimatoimiston edessä kaksi naista ja yksi mies. Heidän kerrotaan olevan ulkomaalaisia.

Myöhemmin pidätettiin kaksi ja edelleen myöhemmin toiset kaksi ihmistä samassa Alsdorfin pikku kaupungissa. Neljästä viimeksi pidätetystä poliisi ei ole antanut mitään lisätietoja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme