Mainos
Mainos

Video: Auto syöksyi kanaaliin äiti ja lapsi mukanaan – ohikulkijat hyppäsivät sankarillisesti perään

Neljä urheaa sivullista pelastivat äidin ja lapsen kanaaliin pudonneesta autosta Amsterdamissa, alankomaalainen Nltimes-sivusto uutisoi.

Pienen lapsensa kanssa liikkeellä ollut nainen parkkeerasi autonsa Sloterkaden kanaalin varteen. Kyydistä noustuaan hän kuitenkin huomasi auton lähteneen liikkeelle ja valuvan kohti vierestä virtaavaa kanavaa.

Nainen ei ehtinyt saamaan kyydissä ollutta lastaan ulos autosta, mutta onnistui itse hyppäämään takaisin auton sisälle, ennen kuin se suistui veden varaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Neljä ohikulkijaa näkivät tapahtuneen ja hyppäsivät välittömästi naisen ja lapsen perään. Miehet rikkoivat auton ikkunat ja onnistuivat vapauttamaan veden varaan joutuneet äidin ja lapsen.

Sekä äiti että lapsi säästyivät suuremmilta vammoilta, mutta heidät kiidätettiin sairaalaan tarkistusta varten.

Sankareiksi kuvaillut miehet kommentoivat urotekoaan nöyrästi paikalliselle RTL Nieuws -uutiskanavalle.

– Luulen, että jokainen terve nuori mies olisi toiminut tilanteessa samoin ja hypännyt veteen. Mielestäni se oli vain päivän hyvä teko, yksi pelastajista, Ruben Abrahams kertoi haastattelussa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme