Mainos
Mainos

Video: Autovarkaan hurja takaa-ajo – autoja romuksi ja ammuntaa

Takaa-ajo yksisuuntaisella kadulla vastaantulijoiden suuntaan, useita romuttuneita autoja, ammuntaa ja lopulta savupilvi – tapahtumilla oli monia käänteitä, kun kymmenkunta poliisia osallistui aseistautuneen autovarkaan jahtiin.

Viime sunnuntain tapahtumat Seattlessa, Yhdysvalloissa alkoivat hätäpuhelusta, jossa ilmoitettiin aseistautuneesta miehestä kahvilassa. Mies oli heilutellut asettaan useissa myymälöissä, kunnes kaappasi itselleen Volkswagenin aseella uhaten.

Jonkin matkan päässä hän päätti vaihtaa auton ja kaappasi tila-auton, joka vaihtui autovuokraamossa Chevy Camaroon, aseella uhaten.

Poliisit ajoivat esikaupunkialueella Camaron perässä välillä yli sataa, ja useita sivullisten autoja romuttui takaa-ajon aikana. Uuden käänteen tapahtumat saivat, kun takaa-ajettava ampui kohti perässään tullutta poliisiautoa.

Lopulta takaa-ajettava saatiin saarroksiin, mutta hänen viimeinen pakoyrityksensä oli kohtalokas. Poliisit ampuivat miehen autoon. Ensimmäisestä hätäpuhelusta oli kulunut puolitoista tuntia.

Kukaan sivullisista tai poliiseista ei saanut vakavia vammoja.

Seattlen poliisi kertoo, että miehellä oli takanaan neljä vankilatuomiota. Hänen hallustaan löydettiin kaksi asetta.  


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme