Mainos
Mainos

Video: Charlottessa yritetään hillitä väkivaltaisuuksia: "Ilmaisia halauksia tarjolla"

Yhdysvalloissa Charlottessa yritetään löytää uusia tapoja useita päiviä jatkuneiden väkivaltaisten mellakoiden taltuttamiseksi.

Uutistoimisto AP:n mukaan kaikki keinot onkin otettu käyttöön, ja esimerkiksi paikallainen rauhanaktivisti on tarjoutunut järjestämään "ilmaisia halauksia" mellakoitsijoiden ja poliisien kesken.

Viime torstaina julkaistulla videolla niin kutsutun Free Hugs -projektin vetäjän Ken Nwadiken nähdään tarjoavan esimerkkiä ja halaavan mielenosoituksessa kahta mellakkapoliisia. Mielenosoittajien kuullaan huutavan herjauksia Nwadikelle, joka selittää tekonsa hyvää tarkoitusta väkijoukolle. Hän haluaa vain rauhaa. 25 miljoonaa ihmistä on käynyt katsomassa videota Free Hugs -projektin Facebook-sivuilla.

Charlottessa on viimeiset kolme yötä ollut levotonta mielenosoitusten takia. Niissä vaaditaan oikeutta 43-vuotiaalle tummaihoiselle Keith Scottille, joka menetti henkensä poliisin luodista. Poliisin mukaan miehellä oli ase, mutta Scottin perhe kiistää tiedon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme