Mainos
Mainos

Video ei herkille: Floridan kouluiskun silminnäkijät kertovat tapahtumista – ampuminen tallentui kännykkäkameravideoille

Koulupäivä floridalaisessa lukiossa oli loppumaisillaan, kun se sai järkyttävän käänteen ammuskelijan avatessa tulen.

Osa koulun oppilaista ja henkilökunnasta pakeni koulurakennuksesta, osa etsi suojaa luokkahuoneista. Koulun opettaja Melissa Falkowski kertoo piiloutuneensa yhden luokkahuoneen komeroon 19 oppilaansa kanssa.

Falkowskin mukaan ammuskelutilanteissa toimimiseen oli hiljattain järjestetty koulutusta. Se oli hänen pelastuksensa, mutta silti se ei ollut tarpeeksi. Ammuskelussa kuoli 17 ihmistä.

– Emme olisi voineet olla paremmin valmistautuneita tällaiseen tilanteeseen. Sen takia tämä onkin niin turhauttavaa, Falkowski sanoo.

Ammuskelija laittoi palohälyttimen päälle, minkä takia monet koulussa olleet henkilöt poistuivat luokkahuoneista käytäville. Silminnäkijöiden mukaan laukaukset kuulostivat aivan papateilta.

– Kuulin huutoa ja kuulin viisi tai kuusi laukausta. Luulimme, että ääni tuli papateista, koska se kuulosti aivan niiltä. Sitten kuulimme poliisin huutamista ja oven hakkaamista. Näin myös joitakin ruumiita maassa. Se ei ollut hyvä juttu, kertoo koulussa ampumisen aikaan ollut järkyttynyt Isabella CNN:n videolla.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme