Mainos
Mainos

Video: Etelä-Koreassa esiteltiin hätkähdyttävä liikeidea – koe oma kuolemasi

Eteläkorealainen yritys on kehittänyt liikeidean, jota voi kutsua oudoksi, jopa aavemaiseksi. 

Tehdäkseen osansa maailman korkeimpien itsemurhalukujen hillitsemiseksi yritys tarjoaa kuvitteellisia kuolemankokemuksia.

Asiakkaat pukeutuvat vaaleisiin kaapuihin ja valmistautuvat kokemukseen kirjoittamalla testamentin ja viimeiset tervehdyksensä. Heille pidetään kuolemaa käsittelevä luento ja heistä otetaan ”viimeinen” valokuva.

Kun kaikki on valmista, asiakkaat astuvat yksinkertaisiin puuarkkuihin. Kuoleman enkeleiksi pukeutuneet avustajat sulkevat arkkujen kannet ja sammuttavat huoneesta valot.

Idean isä toivoo kokemuksen saavan ihmiset arvostamaan enemmän elämäänsä.

– Perustin tämän ohjelman edistämään rakkautta, harmoniaa ja anteeksiantoa ihmisten välillä. Kuvitteellinen kuolemankokemus auttaa heitä tuntemaan itsessään emotionaalisen muutoksen, kertoo Hyowon Healing Centren johtaja Jeong Yong-mun.

Kuvitteellinen kuolema kestää kymmenen minuuttia, minkä jälkeen arkut avataan.

Kokemus on ollut monille asiakkaille hyvin koskettava.

– Olen saanut elämääni jälleen rohkeutta ja uutta toivoa, sanoo Wang Yong-yo

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot