Mainos
Mainos

Video: Hämmästyttävä nuori mies Ruotsista osaa matkia yli sataa lintua

Andreas Hansen ei ole turhaan saanut lempinimeä Andris Fågelviskaren (lintukuiskaaja). Hän osaa matkia noin 120 linnun ääntelyä. YouTubeen ladatulla videolla hän matkii muun muassa käkeä ja mustarastasta.

Hansen kertoo ruotsalaiselle luontolehti natursidan.se:lle muun muassa käen ja sepelkyyhkyn olevan hänen lemmikkimatkittaviaan.

– Osaan matkia noin 120 lajia, joista 75 todella hyvin. Osaan matkia myös nisäkkäitä kuten hirviä, susia sekä ilvestä. En ole hirveästi matkustellut ulkomailla, joten en tiedä kuinka paljon mahdollisia ääniä vielä olisi opittavana.

Hansen kertoo pitäneensä aina eläimistä.

– Tunnen erityistä yhteyttä eläimiin. Vanhempani eivät niinkään ole olleet kiinnostuneita eläimistä, se on minun oma juttuni. En myöskään näe ihmisiä roolimalleina, vaan otan mallia eläimistä, Hansen kertoo.

Hän sanoo pitävänsä erityisesti susista.

– Susiin lajina tunnen erityistä yhteyttä ja minusta tuntuu todella pahalta kuinka huonosti ihminen on kohdellut – ja kohtelee yhä – tuota älykästä ja ihmeellistä olentoa.

Ylläolevan videon lopussa Hansen imitoi myös sutta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme