Mainos
Mainos

Video: Iäkäs brittipariskunta ja heidän poikansa julman joukkopahoinpitelyn kohteena

Skotlannista kotoisin oleva perhe oli lomamatkalla Thaimaassa maan uuden vuoden juhlakauden aikaan. Matkan aikana he joutuivat miesjoukon pahoinpitelemiksi.

Valvontakameran kuvaama pahoinpitely päätyi levitykseen sosiaalisessa mediassa. Huom: Video saattaa järkyttää.

Video on herättänyt laajaa raivoa erityisesti uhrien iäkkyyden vuoksi. Perheen isä on 68-vuotias ja äiti 65-vuotias.

Videolla näkyy kuinka perhe kävelee vilkkaalla kadulla Hua Hinissa.

Kahden minuutin hyökkäyksen aikana uhreja hakataan, potkitaan ja heidän kasvojaan poljetaan. Pahoinpitely loppuu vasta, kun kaikki kolme uhria makaavat maassa. He olivat ilmeisesti tajuttomia.

Pahoinpitelijöiden poistuttua paikalta sivulliset rientävät auttamaan uhreja. Paikallisen poliisin mukaan tapaus sai alkunsa perheen pojan vahingossa törmättyä yhteen pahoinpitelijöistä.

Poliisi kertoo pidättäneensä neljä epäiltyä. Epäilyt ovat kaksi- ja kolmikymppisiä. Heitä syytetään törkeästä pahoinpitelystä.

Thaimaassa maksimirangaistus kyseisestä rikoksesta on kymmenen vuotta vankeutta.

Perheen isä ja 43-vuotias poika saivat päävammoja ja heidän pintaruhjeensa tikattiin. Perheen äiti loukkaantui vakavammin; hänen aivoihinsa kerääntyi nestettä, joka on nyt poistettu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme