Mainos
Mainos

Video: Itkevän tytön kohtaaminen saa Merkelin neuvottomaksi

Saksan liittokansleri Angela Merkel on joutunut kohtaamaan lohduttomaan tilanteeseen joutuneen palestiinalaistytön Rostockissa järjestetyssä keskustelutilaisuudessa.

The Guardian on julkaissut tilanteesta kuvatun videon englanniksi tekstitettynä. Videolla näkyy, kuinka tunteikas kohtaaminen jättää liittokanslerin hetkeksi neuvottomaksi.

Merkel ei pysty kunnolla selittämään libanonilaiselta pakolaisleiriltä neljä vuotta sitten Saksaan saapuneelle tytölle, että miksi tätä uhkaa maastakarkotus.

-Minulla on tavoitteita siinä missä muillakin. Haluan opiskella niin kuin muut. On erittäin epämiellyttävää nähdä muiden nauttivan elämästä, mutta minä en voi, toteaa tyttö.

Merkel selittää tytölle, Saksa ei pysty auttamaan kaikkia pakolaisia.

Tytön purskahtaessa itkuun Merkel alkaa silittää tytön olkapäätä. Merkel myös selvästi kiusaantuu, kun tilaisuuden juontaja huomauttaa, että tyttö ei itke sitä, miten hän selvisi puheenvuorostaan, vaan raskasta tilannettaan.

Pidemmän version videosta voit katsoa NDR:n sivuilta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme