Mainos
Mainos

Video: Jimmy Kimmel Livessä rajua pilkkaa Donald Trumpista

Suosittu amerikkalainen talk-show-ohjelma Jimmy Kimmel Live on tehnyt presidenttiehdokkaaksi pyrkivästä Donald Trumpista rajua pilkkaa mahdollisimman huonoa presidenttiehdokasta etsivässä sketsissään.

Englanninkielisellä videolla sketsihahmot tarvitsevat mahdollisimman typerän ehdokkaan presidentiksi, jonka avulla he voivat kerätä rahaa. Ehdokas tarjoaisi niin typeriä ja katteettomia lupauksia, että lopulta hänen kampanjansa romahtaisi, ja he voisivat pitää tukijoiden lahjoittamat rahat.

– Hänen on oltava historian huonoin ehdokas, hahmot pohtivat.

– Mistä ikinä löydämme niin hölmön ehdokkaan?

Samalla hetkellä televisiosta alkaa ohjelma Trump Towerista, jossa Donald Trump puhuu toimistossaan.

Videolla myös pohditaan, ketkä Trumpia saattaisivat äänestää, ja yhdeksi vaihtoehdoksi esitetään ”hullut, vanhat, semi-rasistiset valkoiset”. Lisäksi video avoimesti pilkkaa Trumpin aikeita rakentaa muuri Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle.

Facebookiin jaetun videon kommenteissa sketsiä ylistetään muun muassa nerokkaimmaksi ohjelman historiassa.

Sketsi mukailee tarkoituksellisesti vuonna 2005 ilmestynyttä The Producers-nimistä elokuvaa. JKL:n versiossa päähenkilöt vain ovat poliittisia konsultteja kirjanpitäjien sijaan.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme