Mainos
Mainos

Video: Julien ruumis katosi hautaustoimistosta – tapaus yhä täysi mysteeri

Yhdysvalloissa teksasilaisnaisen ruumis katosi arkusta hautaustoimistossa vuonna 2015. Naisen perhe on haastanut hautaustoimiston oikeuteen. Tapausta käsiteltiin oikeudessa tällä viikolla.  

CNN:n videolla näkyy kyseisen arkun jäljennös, joka oli esillä oikeudessa. Vastaavanlaisesta arkusta Julie Mottin ruumis katosi, kun se odotti siirtoa krematorioon.

Vaikka jutussa ei ole esitetty syytteitä, lakimiehet sekä Mottin perhe uskovat, että ruumis varastettiin. Poliisi kuulusteli asiasta Mottin entistä poikaystävää Bill Wilburnia, mutta ei epäile tätä varkaudesta.

Oikeudessa hautaustoimisto puolustautui näyttämällä, kuinka arkkua oli tuhottu ja sen saranat rikottu. Hautaustoimiston mukaan ruumiin vei joku, joka ei osannut käsitellä arkkua oikein. Mottin perheen mukaan hautaustoimiston laiminlyönti johti ruumiin katoamiseen.

Ruumista ei ole vieläkään löydetty.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme