Mainos
Mainos

Video: Kahvila-ampuja hämäsi soittamalla itse poliisille ja piiloutumalla evakuoitujen joukkoon

Yhdysvalloissa Las Vegasin poliisi tutkii ammuskelutapausta Starbucks-kahvilassa.

Ainakin yksi ihminen kuoli, kun hänet ammuttiin kahvilassa sunnuntai-iltapäivällä paikallista aikaa. Poliisin mukaan motiivi ampumiselle on yhä epäselvä. Yksi ihminen on otettu kiinni.

Lähirakennukset evakuoitiin ja ammuskelusta levisi myös videokuvaa, missä ihmiset tulevat kädet ylhäällä pois kahvilasta.

Poliiseille haastavaksi tilanteen teki sen, että hätäpuhelun tehnyt mies oli ampuja itse. Mies yritti soitolla hämätä poliiseja. Lisäksi epäilty piileskeli muiden asiakkaiden joukossa, jotka tuli muiden mukana kädet ylhäällä ulos rakennuksesta.

Tämän jälkeen poliisit saivat tiedon kahvilassa olleilta asiakkailta, että evakuoitujen joukossa on myös ampuja. Lisätoimia aiheutui vielä kiinnioton jälkeen, kun mies väitti, että hänen repussaan on pommi. Uhkaus osoittautui perättömäksi.

Alustavien tietojen mukaan epäilty ajautui sanaharkkaan kahvilan sisällä, koska tämän luottokortti ei kelvannut maksuvälineeksi. Uhri kuitenkin vaikuttaa olevan kahvilan asiakas, ei työntekijä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme