Mainos
Mainos

VIDEO: Kalliolla seisova turisti aliarvioi jättiaallon

Nuori pariskunta pelasti intialaisopiskelijan, joka putosi 12 metriä rantajyrkänteeltä toiselle valtavan aallon viemänä.

Intialainen turisti Apu Gupta oli kuvaamassa Wormhole-altaan reunalla maisemaa Inis Mór-saarella Irlannissa.

Häntä kuvasi nuori paikallinen pariskunta ja heidän kännykkäänsä tallentui, kuinka Gupta tuli lähes huuhtoutuneeksi mereen jättimäisen aallon voimasta, kertoo Irish Times.

Wormhole on paikallinen nähtävyys. Kyseessä on neliskulmainen luonnonvoimien ja meren muovaama allas, joka on muun muassa suosittu sukelluskohde. Myös pelastajapariskunta oli tulossa ihailemaan nähtävyyttä.

Ensihoitaja Seamus McCarthy ja opettaja Fionnuala Quigley koettivat soittaa ja hakea apua sekä avustaa tyttöä ylös kielekkeeltä. Loppujen lopuksi suuremman väkijoukon voimin tyttö, jonka nilkka oli murtunut, saatiin nostettua repun ja takin viritelmällä.

Opiskelija oli pelännyt, että uusi suuri aalto vie hänet mennessään. Häntä rauhoiteltiin ja pidettiin lämpimänä, kunnes pelastushelikopteri pääsi hakemaan tämän hoitoon.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme