Mainos
Mainos

Video: Kaloja kerjäävä Sammy-hylje on irlantilaiskaupungin nähtävyys

Sammy-hylkeestä on tullut pienessä irlantilaiskaupungissa paikallinen nähtävyys. Sateiden nostaman vedenpinnan myötä ahne hylje nousi kalapalojen toivossa tielle asti.

Irlantilaisella Wicklown kaupungilla on oma paikallinen eläinjulkkiksensa. Sammy-hylje tulee joka päivä aamiais-, lounas- ja illallisaikaan kerjäämään paikallisesta kalaravintolasta, The Fish Manista, ruokaa. Kaupungin asukkaat ovat tottuneet näkemään Sammyn uimassa joessa ravintolan edustalla. 

Viime viikonlopun rankat sateet nostivat joen veden pintaa niin paljon, että Sammy pääsi hyppäämään vedestä jalkakäytävälle.

– Joki tulvi viikonloppuna, jolloin Sammy pääsi nousemaan joesta tielle. Pelkäsimme, että ohi ajava ajoneuvo saattaisi törmätä siihen, joten heitimme kalaa veteen, jotta ne ymmärtäisi mennä takaisin, ravintolan omistaja Alan Hegarty sanoi Independentille.

Keino toimi, ja Sammy palasi kalaherkkujen perässä takaisin veteen. Hegarty uumoili, että hylje saattaisi nousta jatkossakin tielle ravintolan edustalle kerjäämään ruokaa.

– Heitämme sille aina ruokaa, kun näemme sen, Hegarty myöntää.

– Lapset rakastavat ruokkia Sammya. Siitä on tullut ystävällisempi, mutta pidämme aina mielessä, että kyseessä on villieläin.

Lähde: Irlannin The Independent

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme