Mainos
Mainos

Video: Karu esimerkki tieraivosta – kiroilevan autoilijan yritys potkaista pyöräilijää päättyi nolosti

Autoilijoiden ja pyöräilijöiden liikennekäyttäytyminen on noussut loppuviikon puheenaiheeksi sen jälkeen, kun pyöräilijä kuoli Helsingin Töölössä torstaina. Brittilehti Vicen julkaisema YouTube-video todistaa, kuinka pitkälle tieraivo voi yltyä.

Auto ja pyöräilijä törmäsivät keskiviikkona Helsingin Töölössä. Pyöräilijä lensi katuun ja kuoli torstaina iltapäivällä sairaalassa. Helsingin käräjäoikeus vangitsi eilen yliajosta epäillyn miehen todennäköisin syin surmasta. Autoilijaa epäillään myös törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja liikennepaosta.

Verkkolehti Vice julkaisi heinäkuussa artikkelin pyöräilijän kuvaamasta tieraivovideosta. Video on Vicen mukaan noussut viraalihitiksi – todennäköisesti autonkuljettajan tökerön ja kömpelön käytöksen takia.

Katso video tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen suoraan tästä linkistä.

Pyöräilijä kuvasi matkaansa videokameralla, kun autonkuljettaja ohitti hänet täpärästi. Pyöräilijä huutaa kuljettajan perään ja lopulta polkee auton kiinni. Syntyneessä sanaharkassa autoilija raivoaa, miksi pyöräilijä polkee koko kadun leveydellä. Pyöräilijä uhkaa julkaista videon ja viedä sen poliisille sekä syyttää kuljettajaa turvavyöttä ajamisesta.

Kuljettaja nousee kahdesti autosta yrittääkseen ottaa kameran pois. Lopulta kuljettaja yrittää jahdata pyöräilijää juosten ja potkaista pyörää, mutta yritys päättyy kömpelöön pyllähdykseen. Pyöräilijä pakenee paikalta jalkakäytävää pitkin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme