Mainos
Mainos

VIDEO: Krokotiili kylvää pelkoa Kreetalla

Kreikkalaiset viranomaiset valmistelevat parhaillaan erikoisoperaatiota Kreetan saarella havaitun krokotiilin saamiseksi kiinni.  

Noin kaksimetrisestä matelijasta on tehty useita havaintoja Potamin padon tekojärvellä Rethymnonin pikkukaupungin lähellä. Tekojärvi on suosittu uimapaikka, ja nyt sekä paikalliset asukkaat että turistit ovat peloissaan. 

Uimaranta on toistaiseksi suljettu, kunnes ylihuomenna paikalle saapuu matelija-asiantuntija ja pyydystysoperaatio voi alkaa. 

Ensimmäiset havainnot eläimestä tehtiin jo viime viikon lopulla. Päivien kuluessa on alkanut liikkua huhuja toisestakin krokotiilista. Villeimmissä tarinoissa nämä kaksi ovat ehtineet pariutua ja pian seudulla asustaa krokotiileja kokonainen lauma. 

Viranomaisilla ei ole mitään käsitystä siitä, miten Kreikan luontoon kuulumaton eläin on sinne päätynyt. 

Järvellä asustelleista sorsista on jäljellä enää yksi, ja paikallinen farmari harmittelee kahdeksaa kadonnutta lammastaan – krokotiilin syytä.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme