Mainos
Mainos

VIDEO: Kuski sai sairauskohtauksen ja törmäsi tolppaan – mitä teki poliisi?

Yhdysvaltain Virginiassa poliisi on hyllytetty tehtävistään sen jälkeen, kun hän kaasutti pippurisuihketta sairauskohtauksen saaneen mieskuskin naamaan. Toukokuun alussa sattunut tapaus tallentui poliisin videolle.

Tilanne sai alkunsa, kun Fredericksburgin poliisi sai hälytyksen väärään suuntaan moottoritietä ajavasta autosta.

The Independent -lehti kertoo, että kyseistä autoa ajoi 34-vuotias David Washington, joka oli juuri saanut sairauskohtauksen ja törmännyt autollaan tolppaan. Washingtonin kuljettama auto pysähtyi tielle, jonne pian saapui liuta poliiseja.

Videolla näkyy, kuinka ratin takana istuva Washington on lähes liikahtamatta, mutta yrittää heiluttaa vaivoin oikeaa kättään. Poliisi vaatii karjuen Washingtonia poistumaan autosta.

Tässä vaiheessa yksi poliiseista, Shaun Jurgens, ampuu etälamauttimella päin Washingtonia, mutta ei osu tähän. Seuraavaksi toinen poliisi avaa auton etuoven, jolloin Jurgens lähes tyhjentää pippurisuihkepullon Washingtonin naamaan ja silmiin.

Poliisit repivät kärsivän miehen ulos autosta ja pistävät tälle käsiraudat. Washington vaikeroi ja saa sanottua, ettei hänen henkensä kulje.

Washington kiidätettiin sairaalaan ja hän on toipumassa. Pippurikaasulla Washingtonia suihkinut Shaun Jurgens on hyllytetty Fredericksburgin poliisivoimista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme