Mainos
Mainos

Lentokone syöksyi jokeen Taipeissa – katso draamattinen video

Taiwanissa jokeen syöksyneen lentokoneen pelastustöitä jatketaan yhä. Ainakin 11 ihmisen pelätään kuolleen, kun TransAsian kone syöksyi Taipeissa jokeen.

Viranomaiset eivät vahvistaneet kuolonuhrien määrää. Eri medioiden mukaan ainakin yhdeksän olisi kuollut, mutta viimeisempien tietojen mukaan kuolleita olisi ainakin 11.

Onnettomuus tapahtui päivällä paikallista aikaa. Onnettomuus tallentui monen silminäkijän kameralle. Taiwanilaisen uutiskanavan välittämässä videossa näkyy, kun lentokone syöksyy siltaa hipoen jokeen.

Kone pyörähti ympäri, törmäsi siltaan ja putosi Keelung-jokeen pian sen jälkeen kun se oli noussut Taipein Songshan-lentokentältä. Kone, tyypiltään ATR 72-600, oli matkalla Kinmenin saarelle.  
Koneen putoamisesta levisi nopeasti useita dramaattisia videoita, jotka olivat tallentuneet autojen kojelautakameroihin. Osa eloonjääneistä kahlasi ja ui pois koneen hylystä omin voimin.  
  
Koneessa oli yhteensä 58 matkustajaa ja henkilökunnan jäsentä. Taiwanin ilmailuviranomaisten mukaan lähes 30 ihmistä on pelastunut, joten vajaat parikymmentä ihmistä oli edelleen kateissa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme