Mainos
Mainos

Video "lentoraivosta" leviää somessa: Kapteeni joutui kääntymään ja hälyttämään poliisin

Kanssamatkustajien taltioima video amerikkalaismiehen lennolla saamasta raivokohtauksesta leviää somessa. Mies raivostui jouduttuaan 13-tuntisella lennolla keskipaikalle istumaan, kertoo muun muassa Washington Post.

Kyseessä oli lento Australiasta Yhdysvaltoihin eli yksi maailman pisimmistä lentoreiteistä.

42-vuotias amerikkalaismies nousi United Airlinesin koneeseen uudenvuodenpäivänä. Kone oli matkalla San Franciscoon, ja mies sijoitettiin istumaan keskipaikalle.

Kanssamatkustajat ovat kertoneet, että mies hermoistui, kun hänen vierustoverinsa alkoivat keskustella hänen ylitseen. Miehelle ei myöskään suostuttu tarjoilemaan alkoholia, mistä hän hermostui entistä enemmän. Video tilanteesta leviää somessa.

Mies nousi seisomaan ja huusi lentoemännälle, joka yritti turhaan rauhoitella häntä. Mies jylisi, että ketään ei saa laittaa istumaan samansukunimisten ihmisten väliin. Mies jatkoi huutamista lentoemännän rauhoitteluyrityksistä huolimatta ja tiuskaisi:

– Tajuatko sinä, kuinka hienoa olisi, jos lentokone joutuisi kääntymään minun takiani?

Lisäksi hän haukkuu lentoemäntää lihavaksi.

Lentokone kääntyi kuin kääntyikin kohti Uutta-Seelantia ja Aucklandia. Toinen video näyttää, miten poliisi on miestä vastassa.


New Zealand Heraldin mukaan mies pidätettiin lentokentällä. Hän kieltäytyi saapumasta maahan, ja häntä pidettiin poliisin hallussa, kunnes hän pääsisi lentämään kotiinsa.

Lennon muut yli 250 matkustajaa joutuivat odottelemaan liikkeelle lähtöä hyvän tovin. Lentohenkilökunta nimittäin tarvitsi lepoajan, ennen kuin matkaan jälleen päästiin, lentoyhtiö kertoi. Lentoyhtiö ei kuitenkaan ole kommentoinut tapausta tarkemmin.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme