Mainos
Mainos

Video: Leopardi riehui villinä koulussa – haavoitti kaikkiaan kuutta ihmistä

Koulussa riehunut leopardi on haavoittanut kaikkiaan kuutta ihmistä intialaisessa koulussa. BBC:n mukaan ihmiset eivät loukkaantuneet vakavasti. Loukkaantuneet yrittivät saada eläimen kiinni koulun pihamaalla.

BBC:n mukaan jostakin käsittämättömästä syystä leopardi oli päässyt yksityisen kansainvälisen koulun pihamaalle.  Noin 8-vuotias urosleopardi oli kiivennyt koulun muurin yli perjantaina.  Eläimen kiinni ottaminen vei kaikkiaan kymmenen tuntia. Leopardi saatiin lopulta tainnutettua ja kuljetettua pois paikalta.

– Se oli kaiken kaikkiaan pitkä taistelu. Eläimeen saatiin ruiskutettua unilääkettä, mutta vasta monta tuntia myöhemmin lääke tainnutti eläimen, kuvaa paikallinen poliisi tapahtumaa.

Paikallisen villieläinten asiantuntijan mukaan leopardi oli todennäköisesti päätynyt koulun pihalle läheisestä metsiköstä. Eläin on nyt siirretty läheiseen kansallispuistoon.

Intiassa leopardit ja muut kissaeläimet eksyvät yhä useammin asutuille alueille. Luonnonsuojelijat ovat varoittaneet, että tällaiset kohtaamiset lisääntyvät, jos ihmiset levittäytyvät yhä lähemmäksi villieläinten elinympäristöä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme