Mainos
Mainos

Video Manhattanin iskusta: Katso kuorma-auton reitti ja epäillyn pako

Ainakin kahdeksan ihmistä kuoli ja yksitoista loukkaantui, kun mies ajoi eilen avolavapakettiautolla jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden päälle ja törmäsi sen jälkeen koulubussiin Yhdysvalloissa New Yorkin Manhattanilla.

Epäillyn terroristin toimet tallentuivat ihmisten videotallenteisiin. Videolla havainnollistetaan grafiikan avulla terroristin käyttämä reitti. Hän ajoi autollaan pyöräilybulevardia pitkin Manhattanilla.

Videolla nähdään myös epäillyn kävelevän taksien seassa autotiellä. CNN:n mukaan silminnäkijät kuulivat tekijän huutavan "Allahu Akbar" eli "Jumala on suuri". Hänellä oli kädessään kaksi aseen näköistä esinettä, jotka osoittautuivat jälkikäteen värikuula-aseeksi ja ilmakivääriksi.

Kameroihin tallentui myös epäillyn käyttämä erittäin pahasti romuttunut lava-auto.

Miehen toimet päättyivät lopulta, kun poliisi ampui miestä vatsaan ja otti hänet kiinni. Videolla nähdään maassa makaava epäilty, jota poliisi pitää hallussaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme