Mainos
Mainos

Video: Melania Trump ponnisti pienestä slovenialaiskylästä Valkoiseen taloon – kotipaikka toivoo presidenttiperhettä visiitille

Yhdysvaltain ensimmäisen naisen, Melania Trumpin kotipaikassa Slovenian Sevnicassa riemuitaan oman kylän tytön pääsystä Valkoiseen taloon.

– Me tuimme ja kannustimme Melaniaa hänen ollessaan Donald Trumpin vierellä ja olemme onnellisia lopputuloksesta, iloitsee pormestari Srecko Ocviek.

Sevnicassa on vajaa 5000 asukasta, ja pikkukylää on viimepäivinä koristanut niin Yhdysvaltain kuin Sloveniankin liput.

Rouva Trumpin ystävä ja lapsuuden ajan naapuri jännitti vaalituloksia television ääressä.

– Olen iloinen Melanian puolesta. Tämä oli osa hänen unelmiaan ja olemme iloisia, että hän menestyi, Mirjana Jelancic kuvailee.

Sevnican asukkaat myös toivovat presidenttiparin vierailua.

– Toivottavasti Melania toisi presidentin tänne vierailulle. Melania on kotoisin täältä ja hänen juurensa ovat täällä. Täällä vierailu olisi todella arvokasta myös hänen lapselleen, Jelancic toivoo.

Melania bongattiin kadulta malliksi

Melania Trumpin matka pikkukylästä Valkoisen talon ensimmäiseksi naiseksi on varsinainen tuhkimotarina.

Melania Trump – tyttönimeltään Melanija Knavs –  syntyi vuonna 1970 autokauppias-isän ja tekstiilitehtaassa työskentevän äidin perheeseen.

Melanian lapsuudenkoti oli kerrostalossa tehdasalueen lähistössä. Slovenia kuului vielä silloin Jugoslaviaan.

Hoikka, kiltti ja kaunis Melania pärjäsi opinnoissa hyvin ja hän haaveili kansainvälisestä muotiurasta. Melania muutti 16-vuotiaana lukiota varten pääkaupunkiin Ljubljanaan.

Sadunomainen sattuma nosti Melanian huippumallin uralle, kun valokuvaaja Stane Jerko bongasi pitkänhuiskean kaunottaren kadulta. 

Kaksi vuotta myöhemmin Melanialla oli jo mallisopimus Milanossa ja myöhemmin Pariisissa. 

Vuonna 1996 Melania muutti Yhdysvaltoihin ja muutti nimensä amerikkalaisemmaksi Melania Knaussiksi. Tästä kahden vuoden päästä Melania tapasi 24 vuottta vanhemman liikemiehen, Donald Trumpin, seurapiirijuhlilla Manhattanilla.

Vuotta myöhemmin pari jo seurusteli. Melaniasta tuli rouva Trump vuonna 2005 ja reilua vuotta myöhemmin syntyi pariskunnan poika Barron Trump.

Lue täältä kokonaisuudessaan MTV Uutisten helmikuussa julkaisema henkilökuva Melania Trumpista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme