Mainos
Mainos

Video: Miten pieniä ja pörröisiä! Kiinalaiset pandakaksoset saivat ensimmäiset vierailijat luokseen

Macaon isopandapaviljongissa elävät poikakaksoset asustavat yhdessä emonsa Xinxinin kanssa.

Kuukausi sitten Macaossa, Kiinassa syntyneet pandakaksoset saivat ensimmäisen vierailijaryppään luokseen toissa päivänä.

Vaaleanpunaisina ja karvattomina syntyvät pennut ovat nyt kasvattaneet itselleen pörröisen turkin ja saaneet vanhempiensa tapaan pintaansa mustavalkoisen kuvioinnin. Vain nenä ja hännänpää ovat vielä pinkkejä.

Pandojen hoitajien mukaan kaksoset voivat nyt elää jo keskoskaappien ulkopuolella. Vanhempi poikanen on päässyt jo yli kilon painoon ja vain 53,8 grammaisena syntynyt poikanen on kasvattanut massaansa yli 700 grammaan.

Koska toinen poikanen oli syntyessään niin pienikokoinen, pidetään pandavauvoista erityistä huolta 24 tuntia vuorokaudessa.

Yksi hoitajista kertoi, että ajan saatteessa poikaset avaavat silmänsä, kasvattavat pikkuruiset hampaat ja alkavat ryömiä. Seuraavat yksi-kaksi vuotta ne tulevat viettämään Xinxin-emonsa kanssa ja sitten ne aloittavat itsenäisen elämän. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme