Mainos
Mainos

Video: Motoristilta sankariteko – pelasti kissanpennun hengen vilkkaassa risteyksessä

Moottoripyöräilijänaisen suorittama pelastusoperaatio nostattaa tunteita internetissä.

Moottoripyörällä liikkeellä olleen naisen päivä sai hurjan käänteen toissapäivänä. Punaisiin valoihin pysähtynyt nainen huomasi, että risteyksen läpi ajavasta autosta putosi tielle pieni kissanpentu.

Useampia autoja ehti ajaa täpärästi ohi, kunnes hän päätti tehdä jotain. Nainen pysäytti liikenteen ja ryntäsi hämmentyneen kissanpennun luo saaden sen vietyä turvaan tilanteen niin ikään huomanneen naisen syliin. Vasta tämän jälkeen hän haki moottoripyöränsä liikenteen tieltä.

Nainen kirjoittaa nimimerkillä Redditissä, että kissaa ei heitetty autosta, vaan se mitä ilmeisimmin putosi punaisen auton rakenteista.

Tällä hetkellä kissa, jonka motoristinainen nimesi Skidmarkiksi, majailee pelastajansa luona – ja sinne saattaa jäädäkin.

– Pelkään puhelua, että joku haluaa sen takaisin, Skidmarkiin kiintynyt nainen myöntää.


Hän julkaisi YouTubessa myöhemmin toisenkin videon, jossa hyväkuntoinen kissa leikkii hänen kotonaan. Kissalta löytyi lääkärintarkastuksessa matoja, ja saa niihin nyt lääkitystä.

– Skids on hyvin urhoollinen!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme