Mainos
Mainos

Video: Myyjä vähät välitti aseen kanssa heiluvasta ryöstäjästä – riisui hanskan ja tyhjensi kassan kylmän viileästi

Pikaruokaravintolan työntekijän ilme ei värähtänytkään, kun ravintolaan marssinut ryöstäjä osoitteli tätä käsiaseella. Miehen jäätävä reaktio tallentui uutistoimisto Reutersin julkaisemalle valvontakameravideolle.

Huhtikuun lopulla Yhdysvalloissa, Missourin osavaltiossa sattunut välikohtaus alkoi, kun ryöstäjä esitti tekevänsä tilausta Kansas Cityssä sijaitsevan Jimmy John's -ravintolan kassalla.

Pian mies veti pusakkansa taskusta pistoolin ja osoitti sillä myyjää, joka reagoi tilanteeseen kenties hiukan rauhallisemmin, kuin ryöstäjä oli odottanut.

Valvontakameravideo näyttää, kuinka myyjä ei näytä välittävän kädenmitan päässä viuhuvasta tuliaseesta laisinkaan, vaan poistaa kumihanskansa rauhallisesti ja tyhjentää kassan ryöstäjän puolesta vakain käsin.

Osasyynä myyjän välinpitämättömään suhtautumiseen voi ihailtavan kylmähermoisuuden lisäksi olla se, että ryöstäjän ase näyttää jumittuvan latausliikkeestä.

Ryöstäjä on Reutersin mukaan tunnistettu ja otettu kiinni. Kansas Cityn poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme