Mainos
Mainos

Video: Näin Bangkokin kaduilla raivotaan

Ainakin neljä ihmistä on kuollut ja kymmeniä loukkaantunut väkivaltaisiksi kääntyneissä mielenosoituksissa Thaimaan Bangkokissa.

Mielenosoittajat vaativat hallituksen välitöntä eroa. Poliisi on käyttänyt muun muassa kyynelkaasua hallintorakennuksia piirittäviä väkijoukkoja vastaan. Osa Bangkokin kouluista ja yliopistoista pitää tänään ovensa kiinni levottomuuksien vuoksi. Eilen suljetut ostoskeskukset ovat sen sijaan avautuneet normaalisti. 

Eilen Bangkokin kaduilla oli arviolta 70000 hallituksen vastustajaa. He valtasivat valtiollisen television toimitilat ja tunkeutuivat rakennukseen, jossa pääministeri Yingluck Shinawatra oli oleskellut aiemmin.

Pääministeri on ehdottanut neuvotteluja mielenosoitusten lopettamiseksi, mutta protestijohtajat ovat torjuneet tarjouksen. Sen sijaan he vaativat pääministeriä eroamaan huomiseen mennessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme