Mainos
Mainos

Video: Norsutkin syövät kuningattaren kädestä – suosittu monarkki ruokki norsua banaaneilla

Ison-Britannian kuningatar Elisabeth, 90, ja hänen puolisonsa prinssi Philip ovat ilahduttaneet lontoolaiseläintarhassa asuvaa aasiannorsulaumaa syöttämällä yhdelle elefanteista banaaneja.

Kuningatar Elisabeth on Lontoon eläintieteellisen yhdistyksen ZSL:n suojelija. Hän ja prinssi Philip vierailivat eilen Lontoon ulkopuolella sijaitsevassa elefanttien hoitokeskuksessa.

He saivat syöttää siellä suurta Donna-nimistä norsua, joka kuuluu 9 aasiannorsun laumaan. Nisäkkäiden kuvaillaan olleen innoissaan tapahtuneesta.

– Norsut olivat silminnähden innoissaan tavatessaan hänen majesteettinsa. Me tiedämme sen, koska me seuraamme niiden viestintää ja nyt ne innostuivat selvästi, eläintarhan johtaja David Field kertoi medialle.

Kuningattarella oli eläintarhassa myös kaima, koska yhtä keskuksen norsuista kutsutaan Elisabethiksi. Norsu-Elisaneth on syntynyt päivää ennen kuningattaren 90-vuotispäiviä viime vuonna.

– Norsu-Elisabeth ei täytä vielä kuningattaren vaatimuksia, koska se on niin nuori ja arvaamaton, Field muotoili.

Kuningatar Elisabeth vieraili eläintarhassa muistolaatan paljastustilaisuudessa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme