Mainos
Mainos

Video: Nuoret kalastajapojat kuukausia kateissa – äiti odottaa tietoja epätoivoisena

Pamela Cohenin poika katosi yhdeksän kuukautta sitten ollessaan kalastamassa ystävänsä kanssa. Poikien vene löydettiin vajaan 200 kilometrin päässä Bermudasta.

Nyt Pamela Cohen on puhunut uutiskanava CBS:n haastattelussa kokemuksistaan. 

Poikien kohtalosta ei ole edellenkään tietoa.

Norjalaisen Edda Fjord -aluksen miehistö löysi nuorten veneen ja toi sen takaisin rantaan.

– He olivat uskomattoman ajattelevaisia ja ystävällisiä, kun näkivät vaivaa tuoda veneen takaisin, Cohen sanoo viitaten aluksen miehistöön.

Cohenin pojan Austin-kaverin iPhone löydettiin veneestä. Cohen toivoo, että puhelimen sisältö analysoitaisiin, jotta tutkijat saisivat selvitettyä mitä nuorille tapahtui. Austinin perhe ei kuitenkaan anna suostumustaan.

Austinit eivät ole vastanneet Cohenien viesteihin. Pamela Cohenille sanottiin, että puhelinta ei voida pitää ilman vanhempien suostumusta, koska tapausta käsitellään kadonneen tutkintana.

Cohen kertoo, että hänen ja hänen miehensä kuulustelussa heille sanottiin kyseessä olevan rikostutkinta. Nyt pariskunta miettii, miksi Austinin puhelimen sisältöä ei voi analysoida.

– Emme tiedä mitä puhelimelta löytyy, ja siksi haluamme puhelimen pysyvän viranomaisten hallussa, kunnes poikien vene saadaan Floridaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme