Mainos
Mainos

Video: Nyrkit viuhuivat lentokoneessa – mies kävi käsiksi niskottelevaan matkustajaan

Kaksi matkustajaa ajautui nyrkkitappeluun yhdysvaltalaisen Southwest-yhtiön lentokoneessa. Tilanteeseen päädyttiin sen jälkeen, kun huonosti käyttäytynyttä matkustajaa pyydettiin poistumaan koneesta ennen sen lähtöä.

Mies ei kuitenkaan tähän suostunut useista pyynnöistä huolimatta. Koska lentoyhtiö ei halunnut kutsua koneeseen poliiseja kielteisen julkisuuden välttämiseksi, määräsi lentäjä koneen tyhjennettäväksi ja kaikki matkustajat ulos.

Tämä hermostutti puolestaan Los Angelesiin suunnanneen koneen muut matkustajat. Yksi kanssamatkustajista lähestyikin niskottelevaa matkustajaa pyytäen häntä poistumaan suosiolla. Mies ei kuitenkaan suhtautunut pyyntöön suopeasti, vaan sylki päin toista matkustajaa ja nyrkkitappelu oli valmis.

Muut matkustajat onnistuivat lopulta erottamaan tappelijat ja myös poliisi kutsuttiin koneeseen.  

Kone tyhjennettiin ja tilanteen niskuroinnillaan aloittanut mies vietiin pois muiden matkustajien hurratessa. Varsinaisen tappelun aloittanutta huppupäätä muut matkustajat sen sijaan puolustivat sankarina. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme