Mainos
Mainos

Video: Onko Suomen presidentti tuttu Moskovassa? "Hollywood-näyttelijä tai amerikkalainen presidentti"

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin ovat tavanneet tänään Moskovassa. Venäjällä tapaamisesta ei toistaiseksi ole kummemmin uutisoitu, sillä päähuomion vie tällä viikolla Yhdysvaltain John Kerryn Moskovan vierailu. 

Suomalaispoliitikot ovat muutenkin venäläisille vieraita, eivätkä monet tunnista edes presidentti Niinistöä laisinkaan. Kun MTV Uutiset näytti moskovalaisille presidentin kuvaa, moni luuli Niinistöä ensin näyttelijäksi.

Niinistön, pääministeri Juha Sipilän, presidentti Urho Kekkosen ja presidentti Tarja Halosen kuvista Halonen oli kaikille tutuin. Moni tosin totesi Sipilän näyttävän tutulta — todennäköisesti pääministerin hiljattaisen Pietarin vierailun takia. 

Yksi vastanneista tunnisti Kekkosen, ja muisti presidentin koko nimen Urho Kaleva Kekkonen, sillä ”Kekkonen oli Neuvostoliiton suuri ystävä”.

Presidentiksi moni arveli Halosta, tosin kyselyyn vastannut Uljana Koptyavena arveli Niinistön olevan joukon presidentti, sillä "hänen kuvaansa on selvästi muokattu eniten”.

Katso yllä olevalta videolta, millaisia reaktioita Niinistön kuva sai aikaiseksi Moskovassa.

Näin eri tavalla Putin ja Niinistö esiintyvät median edessä - MTV koosti videon hauskoista hetkistä:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme