Mainos
Mainos

Video: Orlandon ampuja esiintyi kyynisenä öljydokumentissa vuonna 2010

Orlandon yökerhoampuja Omar Mateen antoi kyynisiä lausuntoja ihmisten rahanahneudesta Floridassa kuvatussa dokumentissa vuonna 2010. 

Mateen toimi vartijana alueella, jossa British Petrolille oli sattunut öljyvuoto.

The Big Fix -dokumentin kuvausryhmä pyrki alueelle, kun Mateen pysäytti heidät ja kysyi lupia. Toimittaja sanoo haluavansa vain tietää mitä on tapahtunut ja tiedustelee voisiko hän puhua alueella työskenteleville.

– Täältä on vaikea saada ketään kiinni. Kukaan ei oikeastaan välitä paskaakaan, kaikki haluavat vain rahansa pois. Ihmiset toivovat lisää katastrofeja, koska siitä saa rahaa, Omar Mateen sanoo toimittajalle. 

Turvallisuusalan yhtiö G4S on vahvistanut, että mies videolla on Omar Mateen. Yhtiön mukaan Mateen oli sijoitettu useiksi kuukausiksi Pensacolaan Floridaan vuonna 2010. Hänen tehtävänään oli auttaa öljyvuodon puhdistusoperaatiossa. 

The Big Fix -dokumentti julkaistiin vuonna 2012.

Mateen ampui 49 ihmistä kuoliaaksi homoklubilla Orlandossa sunnuntaina.  Lisäksi yli 50 haavoittui vakavasti. Mateen itse kuoli poliisin luoteihin.


 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme