Mainos
Mainos

Video: Pariisin laulava metrokuski päätti lopettaa esiintymisen - jätti arvoituksellisen viestin

Jo vuosia pop-kappaleita metron kuulutusjärjestelmään laulanut kuski on päättänyt lopettaa ruuhka-aikojen keikkailunsa, kertoo The Local-nettijulkaisu.

Pariisin metrolinjalla 6 on kuultu viime vuosien aikana kuultu yllättäviä kuulutuksia, kun kuski on päättänyt piristää päivää laulamalla esimerkiksi Justin Timberlaken hittikappaletta normaalien kuulutusten välissä.

Yllä olevalla videolla kuullaan kuskin versio Rihannan Diamonds-kappaleesta, joka herätti hilpeyttä ruuhkaisessa metrovaunussa.

Ikävä kyllä, laulava junailija on nyt päättänyt jättää musiikin. Mies ei kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, ja jätti faneilleen arvoituksellisen lopettamisviestin.

– Olen päättänyt lopettaa esiintymisen. Ainakin hetkeksi, 38-vuotias Ramzi-niminen mies kertoi 20Minutes-lehdelle.

Charles de Gaulle-Etoilen ja Nationin asemien välillä matkustaneille tutun kuskin erikoinen tapa alkoi hänen kertomansa mukaan eräänä kylmänä jouluaattona.

– Ensimmäisen kerran tartuin mikrofoniin 13 vuotta sitten. Siihen aikaan olin bussinkuljettajana linjalla 47. Oli jouluaatto ja olimme juuttuneet ruuhkaan. Halusin rentouttaa matkustajia ja aloin laulaa.

– Muutamia vuosia myöhemmin minusta tuli metrokuski linjalle 6. Ja taas, kun linjalla oli ongelma, piristin matkustajia laulamalla muutaman säkeistön heille.

Ramzi myöntää olleensa aina esiintyjätyyppiä – hän oli jo lapsena järjestänyt esityksiä ystävilleen.

– Olen aina yrittänyt yhdistää ihmisiä luomalla keskustelua matkustajien kanssa. Toiset kuskit tekevät sitä huumorilla, toiset runoudella ja minä laulamalla. Tulen niin iloiseksi, kun voin piristää ihmisten päivää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme