Mainos
Mainos

VIDEO: Poliisi hakkasi isän kirkuvan pojan edessä jalkapallo-ottelun jälkeen

Portugalia kuohuttaa video, jossa poliisi hakkaa isää tämän pienten lasten edessä jalkapallo-ottelun jälkimainingeissa. 

Jose Magalhaes, 42, oli vienyt 66-vuotiaan isänsä ja kaksi poikaansa katsomaan jalkapallo-ottelua Matosinhosissa Pohjois-Portugalissa.

Magalhaes kertoo, että ottelun päätyttyä poliisi antoi Magalhaesille luvan poistua stadionilta 9- ja 13-vuotiaiden poikiensa kanssa, jotta he eivät jäisi juhlivien jalkapallofanien jalkoihin.

Portugalin tv-kanavilla ja sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla näkyy, kuinka Magalhaesin perhe on stadionin ulkopuolella ja perheen kuopus istuu katukivetyksellä juomassa vettä muovipullosta. Kyseiselle paikalla oli videon kuvausaikaan vähän ihmisiä, koska pääosa faneista on yhä stadionilla.

Poliisi kyselee jotain Magalhaesilta ja ryhtyy sen jälkeen lyömään hänen 66-vuotiasta isäänsä. Paikalle tulee mellakkapoliisi, joka pitää Magalhaesista kiinni, jolloin poliisi ryhtyy hakkaamaan isää pampulla. Hätääntynyt poika huutaa vieressä hysteerisenä isää. Mellakkapoliisi yrittää pitää kirkuvaa lasta aloillaan. Lopulta isä laitettiin käsirautoihin ja vietiin paikalta pois.

Magalhaesin mukaan poliisi tuli tilanteessa kysymään, miksi tämä oli tuonut lapsensa stadionille, jos tiesi, että ottelun jälkimainingeissa olisi luvassa ongelmia fanien yhteenottojen vuoksi.

– Sanoin hänelle - kättäni huitaisten, että hänen pitäisi olla enemmän huolissaan siitä, mitä stadionin sisällä tapahtuu. Seuraavaksi tajusin, että hän oli kimpussani., kertoo Magalhaes AP:lle.

Poliisi puolestaan on kertonut, että Magalhaes olisi sylkenyt häntä päin. Magalhaes kiistää jyrkästi tämän.

Portugalin syyttäjäviranomainen tutkii tapausta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme