Mainos
Mainos

Video: Poliisi poisti eläinallergiasta valittaneen naisen kovakouraisesti lentokoneesta

Yhdysvalloissa lentoyhtiö on joutunut jälleen myrskyn silmään poistettuaan matkustajan kovakouraisesti lennoltaan. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava KTLA.

Poliisit poistivat naismatkustajan kovin ottein koneesta, jonka oli määrä lähteä Baltimoresta kohti Los Angelesia. Nainen oli ilmoittanut aiemmin, että hänellä on "tappava eläinallergia" eikä hän voi siksi matkustaa samassa koneessa olleiden kahden koiran kanssa.

Lentoyhtiö Southwest pahoitteli poliisin kovakouraisia otteita ja aikoo olla naiseen vielä henkilökohtaisesti yhteydessä. Lentoyhtiön säännöissä lennolta poistamiselle oli kuitenkin peruste. Sääntöjen mukaan hengenvaarallisesta allergiasta ilmoittavalta matkustajalta voidaan evätä lennolle pääsy, jos matkustajalla ei ole esittää lääkärintodistusta allergiastaan. Nainen oli ilmoittanut, ettei hänellä ole todistusta mukanaan.

Kovakouraisten otteiden takia tapaus muistuttaa viime keväältä, kun poliisi raahasi miesmatkustajan Unitedin lennolta ylibuukkauksen takia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme