Mainos
Mainos

Video: Saudi-Arabian kuninkaalla kiusallinen hetki – kultaiset liukuportaat juuttuivat kesken alastulon

Saudi-Arabian kuningas koki hämmentävän hetken saapuessaan korkeantason tapaamiseen Venäjälle.

Lentokoneesta maahan johtavat kultaiset liukuportaat juuttuivat kesken kuningas Salman saapumisen. Hän jäi kiusallisesti portaiden puoliväliin seisomaan, kun liukuportaat yhtäkkiä pysähtyivät. Salman ihmetteli tilannetta noin 20 sekunnin ajan, kunnes hänen avustajansa tulivat saattamaan hänet kävellen alas.

Independent-lehden mukaan kuningas Salman saapui Venäjälle lämmittelemään Syyrian sodan viilentämiä maiden välisiä suhteita. Kuningas Salman ja Venäjän presidentti Vladimir Putin keskustelivat myös maiden välisistä kauppasuhteista ja solmivat aseita koskevan kauppasopimuksen.

Salman totesi Telegraphin mukaan, että Saudi-Arabia haluaa vahvistaa suhteitaan ystävälliseen kansakuntaan Venäjään rauhan, turvallisuuden ja kehityksen hengessä. Salman totesi kahden maan sopineen monista kansainvälisistä ja alueellisista kysymyksistä, kuten yhteisistä ponnisteluista öljyn hinnan nostamiseksi.

Vaikka Yhdysvallat on Saudi-Arabian merkittävä kauppakumppani ja läntinen liittolainen, Saudi-Arabia näyttäisi silti haluavan vahvistaa suhteitaan Venäjään. Viime aikoina Saudi-Arabia on Independentin mukaan ollut kiinnostunut myös Venäjän ydinenergiasta ja elintarvikkeista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme