Mainos
Mainos

Video: Silminnäkijät ällistyivät – huumevene tupsahti uimarannalle keskellä päivää

Espanjassa Malagassa viikonloppuna Manilvan rannalla uimassa olleet ihmiset kokivat melkoisen yllätyksen, kun rantaan tupsahti keskellä kirkasta päivää huumeita salakuljettanut vene.

Silminnäkijät todistivat, kuinka salakuljettajat tyynesti kantoivat huumesatsin veneestä pois kaikkien katseiden alla.

– Sinne vain tuli moottorivene ja ihmiset rauhallisesti purkivat paketit, tapausta rannalla olevassa ravintolassa todistanut silminnäkijä kertoi.

– Olemme järkyttyneitä. Huumekauppa on yleistä tällä alueella, mutta päiväsaikaan sen näkeminen on todella outoa, toinen silminnäkijä puolestaan totesi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun huumekauppiaat ovat rahdanneet lastiaan rantaan avoimesti silminnäkijöistä piittaamatta. Heinäkuussa huumelastia purettiin keskellä päivää Cadizissa sijaitsevalla rannalla.

Espanjan poliisin mukaan huumekauppiaiden piittaamattomuus johtuu siitä, että viranomaisilla ei ole tarpeeksi henkilökuntaa puuttua ongelmaan.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme