Mainos
Mainos

Video: Täpärästi lumivyörystä pelastunut lautailija todistaa, kuinka vyöry tempaisee laskutoverin mukaansa

Jokainen rinteessä laskenut on varmasti miettinyt, mitä tekisi ja miltä mahtaisi tuntua, jos joutuisi lumivyöryn yllättämäksi.

Brian Morrisille tämä selvisi 13. helmikuuta hänen ollessaan lumilautailemassa Yhdysvaltain Nevadassa sijaitsavan Rose Knob Peakin rinteillä 2500 metrin korkeudessa.

Oheinen video on kuvattu Nevadan osavaltiossa Yhdysvalloissa helmikuun puolivälissä. Videon kuvannut lumilautailija seuraa järkyttyneenä, kun lumi lähtee vyörymään vain muutamia kymmeniä senttejä hänen edessään vieden mukanaan edellä laskevan ystävän.

Innokas lumilautailija Brian Morris oli lähestymässä rinteen huippua 2500 metrin korkeudessa, kun puuterilumi hänen lautansa alla alkoi mureta tiehensä.

Samalla kun Brian hyppäsi pelastavan askeleen taaksepäin, hän näki edellä lautailevan kaverinsa pyyhkiytyvän lumen mukaan ja katoavan kaukaisuuteen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme