Mainos
Mainos

VIDEO: Tiikerin ja vuohen outo ystävyys kukoistaa – yökarjahtelu vähentynyt

Yksi eläinmaailman kummallisista ystävyyksistä kukoistaa ja voi hyvin. Erittäin uhanalaisen amurintiikerin ja vuohen kumppanuus syvenee venäläisessä eläintarhassa.

Primorjen alueella Venäjän itäosassa sijaitsevan luonnonpuiston vieraat ovat saaneet ihmetellä vuohen ja sitä tavallisemmin ruokanaan pitävän tiikerin yhteisiä ulkoiluhetkiä jo tovin. Videolta voi nähdä eläinten viihtyvän hyvin yhdessä.

Puiston työntekijöiden ja kävijöiden mukaan ystävykset myös viettävät yönsä lähekkäin.

Luonnonpuistossa yritetään saada amurintiikerit lisääntymään vankeudessa. Yhtenä keinona on ruokkia niitä muutamia kertoja viikossa elävällä ravinnolla. Vuohi on yksi ruuaksi lähetetyistä eläimistä.

Jostain syystä tiikeri tykästyi sarvipäiseen lounaaseen ja niistä tuli ystävät. Nykyään tiikeriä syötetään vain kaniineilla.

Eläinpuiston mukaan tiikeristä on tullut vuohiystävän myötä rauhallisempi. Esimerkiksi jatkuva karjahtelu öisin on loppunut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme