Mainos
Mainos

Video: Uupuneet palomiehet taistelevat valtoimenaan loimuavaa tulimerta vastaan Kaliforniassa – "Emme jätä tehtäväämme"

Tuhannet palomiehet yrittävät kaikin voimin taistella leviäviä maastopaloja vastaan Kaliforniassa. Kuiva sää ja voimakkaat tuulet vaikeuttavat uupuneiden pelastajien työtä.

Tähän mennessä jo 141 000 hehtaaria maastoa on palanut kuudessa valtaisassa palossa. Uutiskanava CNN kertoi tänään, että alueella on eilen syttynyt kaksi uutta paloa, joissa on loukkaantunut kaksi ihmistä.

Yhteensä jopa 230 000 ihmistä on joutunut lähtemään evakkoon palojen tieltä. Suurin, Thomas-niminen, palo riehuu parhaillaan Venturassa.

– Olemme vaaravyöhykkeellä aina kun tuulee ailahtelevasti. Emme jätä tehtäväämme. Palomiehet ovat edelleen kaduilla suojelemassa rakennuksia, kertoo palomies Rich Macklin Ventura Countyn palokunnasta.

CNN:n mukaan pelkästään Thomas-paloa on sammuttamassa arviolta 5 500 palomiestä. Pelastustöissä on mukana myös helikoptereita.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme