Mainos
Mainos

Video: Vihainen sarvikuono hermostui liikenteeseen – ryntäili tiellä ja törmäili autoihin

Sarvikuono hätisteli aggressiivisesti autoja autotiellä Intiassa Assamin maakunnassa.

Cater Newsin välittämän videon mukaan intialainen Debashish Goswami oli palaamassa kotiinsa osavaltion pääkaupungista Guwahatista, kun he huomasivat tietä pitkin kulkevan valtavan intiansarvikuonon.

– Videon ottaminen oli laskettu riski. Tiesin, että sarvikuonot eivät ole ketteriä kääntymään, eivätkä ne näe kunnolla taakseen. Lisäksi ajattelin, että tarvittaessa pääsen kyllä kääntymään tiellä ympäri, mies kertoo.

Sarvikuono ei oikein pitänyt vastaantulevista autoista ja ryntäsikin ajoittain niitä päin. Osa autokuskeista päätti tehdä u-käännöksen eläimen takia.

Debashish Goswami taas päätti kaivaa kännykkänsä ja videoi eläimen kulun siihen asti, kunnes se poikkesi tieltä takaisin pelloille. 

Viranomaiset arvelevat sarvikuonon tulleen tulvivsta Kazirangan kansallispuistosta, joka sijaitsee kuvauspaikasta noin 48 kilometrin päässä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme