Mainos
Mainos

Video: Yksiraajainen mies joutui poliisien nöyryyttämäksi Ranskassa

Yksikätinen ja jalaton mies joutui järkyttävään tilanteeseen juna-asemalla Pariisissa.

Sosiaalisessa mediassa levinnyt video ramman nöyryyttämisestä herättää vihaa Ranskassa. Yksiraajaisen miehen kimpussa ovat poliisit.

Videolla näkyy kuinka poliisit jättävät miehen irti revittyjen proteesiensa kanssa maahan istumaan. Myös miehen kyynersauvat ja muu omaisuus jätetään maahan lojumaan.

Ohikulkija näki tapahtuneen ja kuvasi sen. Omien sanojensa mukaan hän eiosannut reagoida yllättävään näkyyn muulla tavalla.

Videon kuvannut ohikulkija lähti poliisien perään ja sanoi heille, että heidän toimintansa ei ollut normaalia. Poliisit eivät reagoineet millään tavalla, joten ohikulkija palasi ramman miehen luokse.

Miehen proteesit autettiin takaisin paikoilleen ja vaatteet hänen ylleen.

France 24-uutiskanava tunnisti miehen myöhemmin Francois Baygaksi.

Bayga kertoi France 24-uutiskanavalle olleensa odottamassa junaansa kolmen poliisin pyytäessä hänen papereitaan. 

Bayga otti reppunsa ja näytti poliiseille mitä repussa oli. Baygan näytti paperinsa, jotka todistivat hänen terveydentilansa. Todistusta oleskeluluvasta hänella ei ollut, sillä hänen oleskelulupahakemuksensa on käsiteltävänä.

Baygan mukaan poliisit syyttivät häntä puhelimensa varastamisesta, eivätkä uskoneet sen olevan hänen omansa.

- Siinä vaiheessa aloin hermostua. En ymmärtänyt mitä he halusivat. Minut painettiin seinää vasten minun rimpuillessani, ja jalkaproteesini irrotettiin. Tunsin tulleeni täysin nöyryytetyksi, Bayga kertoi.

Poliisi kertoo aloittaneensa tutkinnan tapauksesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme