Mainos
Mainos

VIDEO: Yy, kaa, koo, työntäkää! Jalka pois junan ja laiturin välistä

Kymmenet paikallisjunan matkustajat ovat osallistuneet yhteisponnistukseen, jolla laiturin rakoon jumiin jäänyt mies pelastettiin pulasta.

Perthissä, Länsi-Australiassa paikallisjunaan astumassa ollut mies liukastui ja hänen jalkansa pujahti asemalaiturin ja junanvaunun väliin. Mies jäi jumiin viiden senttimetrin rakoon eikä päässyt omin voimin pois.   

Laiturilla aseman henkilökunta havaitsi tilanteen ja ilmoitti siitä junan kuljettajalle. Mutta pulman ratkaisemiseksi olivat hyvät neuvot tarpeen. 

Kymmenet matkustajat ja henkilökunnan jäsenet alkoivat työntää junanvaunua ja saivat kallistettua sitä sen verran, että mies sai vedettyä jalkansa pois. 

– Sydäntä lämmittää, kun kaikki tulivat auttamaan. 50 – 60 ihmistä, miehiä, naisia, lapsiakin – kaikki työnsivät vaunua auttaakseen pulaan joutunutta, sanoi Länsi-Australian joukkoliikennehallinnon tiedottaja David Hynes

Paikalle kutsuttua ambulanssia ei tarvittu, sillä mies jatkoi matkaansa seuraavalla junalla.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme