Mainos
Mainos

Vihkisekasotku Ruotsissa

Linköpingissä viisi vihkimistä on sekaannusten vuoksi julistettu mitättömiksi. Pariskunnilla on nyt vaihtoehtoina uusi vihkiseremonia ja hallitukselle esitettävä anomus mitätöidyn vihkimisen julistamisesta lainvoimaiseksi. Yksi pari on jo ehtinyt erota muutoinkin.

Ruotsin viranomaiset ovat ilmoittaneet viidelle aiemmin tänä vuonna vihitylle pariskunnalle, etteivät nämä oikeastaan olekaan naimisissa. Vihkimisen toimittanut Linköpingin kaupungin viranomainen ei ollut saanut virallista lupaa lääninhallitukselta, ja vihkimiset on siksi julistettu mitättömiksi.

-Sain täydellisen shokin. Ajattelin että tämä on jokin piilokamerajuttu, kertoi yksi sulhasista Östgöta Correspondenten -lehdessä.

Pariskunnilla on nyt vaihtoehtoina uusi vihkiseremonia ja hallitukselle esitettävä anomus mitätöidyn vihkimisen julistamisesta lainvoimaiseksi. Ainakin kaksi pariskunnista aikoo uusia vihkivalansa, mutta yksi on jo ehtinyt erota muutoinkin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme