Mainos
Mainos

Viidakosta löytynyt tyttö ei kasvanutkaan apinoiden kanssa – totuus paljastumassa paljon julmemmaksi

Poliisit pelastivat kaksi kuukautta sitten Intiasta apinalauman läheisyydestä noin 8-vuotiaan tytön. Alaston tyttö kommunikoi kirkumalla ja käveli neljällä raajalla löydettäessä, ja hänen arveltiin kasvaneen apinoiden kanssa.

Brittilehti Guardianin mukaan tyttö olisi kuitenkin hylätty viidakkoon vasta vähän aikaa sitten kehitysvammaisuuden vuoksi.

Viidakosta selviytynyttä tyttöä on tutkittu perusteellisesti viime kuukausien ajan. The Guardian haastatteli tyttöä hoitavia lääkäreitä. Lääkärit ovat tulleet siihen tulokseen, että hänellä on vaikeita psyykkisiä ja fyysisiä vammoja, jotka saattavat olla synnynnäisiä. Lääkärit arvelivat, että tyttö ei ole elänyt kauaa viidakossa apinoiden kanssa, vaan hänet on hylätty sinne hiljattain. He uskovat, että tytöstä huolehtineet ovat hylänneet hänet viidakon läheisyyteen tytön vaikeiden henkisten ja fyysisten vajaavaisuuksien vuoksi. Lääkärit uskovat tytön eläneen apinoiden kanssa vain muutaman päivän, jos sitäkään.

Tyttö on ollut löytymisen jälkeen sairaalassa ja toipuminen viidakkoelämästä on ollut todella nopeaa, kertovat lääkärit. Hän pystyy jo kävelemään normaalisti, mikä viittaa lääkärien mukaan siihen, että tyttö ei ole kasvanut apinoiden vaan ihmisten kanssa.

– Toiset perheet arvostavat poikia enemmän kuin tyttöjä. He haluavat päästä mieluummin eroon tytöstä kuin käyttää yhtään rahaa häneen. Jos perheeseen syntyy kehitysvammainen tyttö, on ongelma kaksinkertainen, sairaalasta kerrotaan.

Tyttö löydettiin Uttar Pradeshin osavaltiossa sijaitsevan Bahraichin lähistöltä.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme